BewustZijn Yoga

BewustZijn Yoga

Wil jij graag meer rust in je leven of juist meer energie, maar lukt dit maar niet? 

Wordt jij geleefd en probeer je steeds weer iets nieuws op te pakken om je maar weer beter te voelen? Heb je je mobiel steeds bij je en sta je altijd ‘aan’?

Meer sporten, naar de yoga, je dieet aanpassen… Het geeft steeds even een succesje, maar uiteindelijk verandert er niets fundamenteels in jou?

Bij BewustZijn Yoga gaan wij dieper dan een oppervlakkige quick fix van energie of ontspanning.

Het doel is een wezenlijke verandering in hoe jij in het leven staat. Met plezier en levenslust! Zonder jezelf steeds voorbij te lopen of jezelf steeds op de laatste plaats te zetten. De lessen hebben het effect dat je meer energie stuurt naar je hart en dat je hele zenuwstelsel sterker, meer ontspannen en krachtiger wordt. Je maakt een dieper contact met je lichaam, gaat meer uit je hoofd, emoties komen meer in balans en je vergroot je bewustzijn.

De lessen duren anderhalf uur en bevatten fysieke yoga-oefeningen (asana), ademhalingsoefeningen (pranayama), mantra, meditatie en praktisch toepasbare filosofie.

De lessen van BewustZijn Yoga worden gegeven door Liesbeth Ravers.

Liesbeth heeft al ruim 25 jaar ervaring in het beoefenen van yoga en heeft hiervoor ook yoga-docentenopleidingen (Raja-yoga en Kundalini-yoga) met succes afgerond. Daarnaast is zij therapeut en heeft kennis van vele ziektebeelden. Door de hypnotherapie kan Liesbeth ook de kracht van het onbewuste beïnvloeden zodat jouw resultaat nog beter gaat worden.

Voor de yogalessen heb je geen ervaring met yoga nodig en je hoeft niet lenig te zijn. Alle materialen zijn al aanwezig, je hoeft dus geen yogamat of kussen mee te nemen. Trek gemakkelijke, niet knellende (sport/yoga)kleding aan en je bent klaar om te beginnen.

Lijkt het jou fijn om grote stappen in je BewustZijn te maken? Neem dan contact op en de eerste stap is gemaakt!

Vergroot je energie en levenslust | versterking immuunsysteem | meer innerlijke en fysieke kracht |minder stress en meer ontspanning | snelle verwerking van (oude) emoties en indrukken

Locatie en data yoga lessen

Iedere woensdagavond is er BewustZijn yogales aan het Kerkplein 1 in Almelo.

Tijd: van 19 tot 20.30 uur

Gratis intoductielessen: 4 oktober of 11 oktober

Lesdata 2023:  18 oktober, 25 oktober, 8, 15, 22 en 29 november, 6, 13, 20 december

Lesdata 2024: 10, 24, 31 januari, 7, 14, 21 februari.

Vergroot je BewustZijn

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact op!

Neem direct contact op!
We helpen je graag.

Praktijk vitas logo

Liesbeth Ravers – van der Kooi

Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo
Gebouw Terra, kamer 1.13a

06-16534237
Info@praktijkvitas.nl