Transfortie-traject

Ben jij er nu klaar voor?

Klaar voor positieve verandering en klaar met spanning, stress, angst of niet weten wat je wilt?
Ben jij er nu aan toe om ontspannen in het leven te staan en om succesvol te zijn? Om te gaan voelen wat je wilt en hier steeds meer uiting aan te geven? Dat je weet dat je het goede pad beloopt, dat je je leven als zinvol ervaart en er genoeg ruimte is voor zowel ontspanning als diepgang… Dat je geniet van het hier en nu?

Herken je dit?
Je staat op, ontbijt snel en de dagelijkse werkzaamheden slokken jou weer op. Je wordt geleefd door je agenda, werk, familie en voordat je het weet: hop, daar is weer een jaar voorbij. Of ben jij de afgelopen tijd juist niet vooruit te branden, je weet wel dat het anders moet, maar kan de inspiratie niet vinden.
Als je terugkijkt, was dit een jaar waarin je eigenlijk plannen had om dingen anders aan te pakken, maar helaas de tijd of motivatie ontbrak om echt stappen te maken? Iedereen zit vaak vol goede wil om veranderingen te maken, maar de realiteit is dat wij vaak blijven doen wat wij altijd al deden.

Tja, er is altijd wel wat…en de tijd vliegt door…
Misschien zijn het lichamelijke of psychische klachten waardoor jij belemmert wordt om je leven vorm te geven zoals jij wilt. Misschien heb je te weinig energie en zit je in een dip of ervaar je veel stress. Is Netflix je beste vriend of de zak chips? Of zijn er mensen of omstandigheden die je altijd weer naar beneden halen?
Of ben jij juist iemand die altijd vol zit met energie maar heb je gewoon teveel plannen en te weinig tijd? Of begin je steeds iets nieuws maar maak je niets af? Of ben jij diegene die alles voor elkaar heeft, maar toch niet geniet?

Illusie
Denk jij dat het volgend jaar opeens anders is? Dat jij op magische wijze, na dit ene project, obstakel of klacht eindelijk rust hebt en kunt gaan genieten? Grote kans dat je dat vorig jaar ook dacht… en het jaar daarvoor…  Het spreekwoord luidt: een ezel stoot zich geen tweede keer aan dezelfde steen, helaas is dit voor mensen vaak anders! Maar gelukkig heb je een keuze!

Want stel je eens voor…
dat je dit jaar wel de stappen maakt die je diep van binnen wilt maken? Dat je wel even stilstaat met je wat werkelijk wilt en hoe je dit gaat realiseren?
Dat jij dit jaar gaat oplossen wat jou al langere tijd belemmert, waar je misschien wel elke keer weer tegenaan loopt?  Dat je verwerkt wat er te verwerken is. Zodat jij weer tijd hebt om lekker te ontspannen, samen te zijn met de mensen van wie je houdt en ook nog eens succesvol bent in je werk of onderneming. Met veel plezier en ontspanning je doelen behaald, op ieder vlak van je leven in plaats van ten koste van andere vlakken. Neem eens even de tijd om stil te staan hoe je leven op zijn mooist is… hoe jij je voelt, wat jij doet, hoe jij eruit ziet, wie er in jouw leven is, waar jij tijd voor hebt…

De vraag is: ben jij er nu aan toe om nog meer te gaan genieten van je leven? Zodat jij steeds meer zelf bepaalt hoe het met jou gaat. Dat relaties zich verdiepen en jij je meer verbonden voelt met wie jij werkelijk bent en met de mensen om je heen.
Gezond, ontspannen, vitaal, vrolijk, oprecht en succesvol! Het is allemaal al in jou aanwezig!

Als jij het werk wilt doen en je oprecht geïnteresseerd bent in wat jou drijft, dan is dit een superinteressant traject voor jou.
In 3 maanden tijd een hele metamorfose van je innerlijke wereld. Van stress naar flow!

 

Eenvoudig maar niet simpel
Ons onbewuste heeft een enorme kracht, het bepaald op dagelijkse basis wie wij zijn, wat wij denken, hoe wij ons gedragen, hoe wij ons voelen. Minder dan 5%  van wat wij doen of denken is bewust!
Het kost dus enorm veel energie en wilskracht om iets te bereiken of te veranderen als wij dit doen vanuit ons bewuste denken.
Wil jij dit gevecht niet meer aan, wil jij graag de snelle weg? Wil jij de weg van de minste weerstand? Dan is er ook een eenvoudige route. Een route waarbij je kennismaakt met jouw onbewuste, heel eenvoudig, maar om dit zelf te doen is het niet simpel.
Door de juiste hulp, door begeleiding en de juiste methoden toe te passen, kom jij snel bij de kern van jouw probleem of manier tot verandering. Je onbewuste gaat voor jou werken, hierdoor valt de stress weg. Je leven komt steeds meer in een flow, gaat meebewegen met wat jij ten diepste wilt.

Door middel van (hypno)therapie in combinatie met coaching krijg jij het beste van 2 werelden om te bereiken wat jij wilt! Je wordt volledig begeleid zodat jij een diepgaande transformatie in jezelf kunt maken. Klachten verdwijnen en jij maakt in 3 maanden een prachtige transformatie door van belemmering naar innerlijke vrijheid en bloei.

 
 

Dit traject is helemaal voor jou indien

– Jij all-in wilt gaan

Nu toe bent aan verandering

– Je supernieuwsgierig bent hoe het eigenlijk in jou werkt

– Je dromen waar wilt maken

– Meer energie en levensvreugde wilt

– In jezelf de kracht wilt aanboren om je leven vorm te geven zoals jij wilt!

– Gaat voor resultaat en kwaliteit

– Jij jezelf en je omgeving deze investering gunt

– Vrijheid wil ervaren!

Dit traject is niet voor jou:

– indien je denkt dat een ander jouw problemen oplost

– indien je niet toegewijd bent

– indien wij geen match zijn

– indien je anderen toch belangrijker vindt dan jouzelf…

– investeren in jezelf niet nodig vind

– verandering voor jou toch niet echt belangrijk is

– jouw leven nu al helemaal perfect is

Dit traject is niet voor jou:

– indien je denkt dat een ander jouw problemen oplost

– indien je niet toegewijd bent

– indien wij geen match zijn

– indien je Netflix en de zak chips toch belangrijker vindt dan jouzelf…

– investeren in jezelf niet nodig vind

– verandering voor jou toch niet echt belangrijk is

– jou leven nu al helemaal perfect is

Dit traject is helemaal voor jou indien

– Jij all-in wilt gaan

Nu toe bent aan verandering

– Je supernieuwsgierig bent hoe het eigenlijk in jou werkt

– Je dromen waar wilt maken

– Meer energie en levensvreugde wilt

– In jezelf de kracht wilt aanboren om je leven vorm te geven zoals jij wilt!

– Gaat voor resultaat en kwaliteit

– Jij jezelf en je omgeving deze investering gunt

– Vrijheid wil ervaren!

Adviesgesprek:

Wil jij een adviesgesprek of dit traject jou brengt wat jij nodig hebt? Plan deze dan vrijblijvend hieronder in. Ik ben benieuwd naar jou en jouw verhaal.
Dit adviesgesprek is mijn investering in jou, omdat ik geloof dat iedereen naar zijn eigen potentie mag gaan leven!

Vergoeding

  • Wist je dat veel werkgevers dit traject vergoeden vanuit het opleidings- of ontwikkelbudget? Vraag dit na bij je werkgever of vraag een offerte op bij Praktijk Vitas.
  • Zit je in de ziektewet? Dan kan je werkgever een traject vergoeden gericht op re-integratie.

    Uiteraard blijft de inhoud van de traject volledig vertrouwelijk.

  • Ondernemer/zelfstandige? Dan kan je deze kosten opvoeren als bedrijfskosten.
  • Aanvullende verzekering: een gedeelte van de kosten kunnen gedeclareerd worden afhankelijk van je aanvullend pakket.
    Zie voor jouw pakket de link hier.