Persoonlijke ontwikkeling online / Offline

Bij de online therapie, 1 op 1 contact via videobellen, ga je zelf aan de slag met je levensvragen en klachten onder mijn begeleiding. Je leert beter ontspannen, loslaten, slapen en leert leven naar wat jij werkelijk belangrijk vindt… Je krijgt letterlijk en figuurlijk weer meer lucht en ruimte.

Online therapie kan met onder andere de volgende klachten: slaapproblemen, Prikkelbare darm Syndroom, stress, overgangsklachten en voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat is het doel?

In de intake kun jij je verhaal vertellen en formuleren wij samen een doel om voor jou aan te werken. Ik begeleid jou om dit doel te behalen, door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten. Zo onderzoek je stap voor stap waar het voor jou om draait en hoe je je doel kunt bereiken. Dit kan een heel specifiek doel zijn of meer het ontwikkelen van een levenshouding die gezond en vrij is. De intake kan online of in de praktijk.

Hoe bereik ik mijn doel?

Het kan zijn dat je gebeurtenissen en indrukken in je leven los gaat laten of gaat verwerken. Het kan ook zijn dat je juist gemotiveerd raakt om eindelijk dat waar te gaan maken waar jij al zo lang over droomt. Je leert omgaan met je eigen gevoelens en emoties en je te richten op wat het leven voor jou zo de moeite waard maakt. Angst en spanning mogen verdwijnen en plaatsmaken voor hernieuwde zin om te genieten van het leven!

Praktijk Vitas heeft een holistische kijk en dat betekent dat wij alle gebieden van je leven nader onderzoeken en op zoek gaan naar verbetering op ieder vlak van je leven. Zoals voeding, beweging, rust, sociale contacten en familie. Kleine veranderingen kunnen grote verschillen maken.

Wat kan ik verwachten?

De online therapie bestaat uit verschillende gesprekken, hypnotherapie, mindfulness, ademhalingsoefeningen en worden indien van toepassing aangevuld met yogaoefeningen. Je gaat zelf aan de slag met zelfonderzoek over wat je werkelijk door middel van oefeningen en opdrachten, zodat je snel concrete resultaten zult merken.

Iedereen twee weken ontmoeten wij elkaar online om weer een volgende stap te maken, zo ben snel op het goede pad waar jij thuis hoort!

Dus wil jij meer regie over je leven, emoties en gedachten? Of minder lichamelijke klachten ervaren?

Neem direct contact op! We helpen je graag.

Neem direct contact op!
We helpen je graag.

Praktijk vitas logo

Liesbeth Ravers – van der Kooi

Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo
Gebouw Terra, kamer 1.13a

06-16534237
Info@praktijkvitas.nl