Slaapproblemen

Heb jij last van slaapproblemen zonder medische oorzaak?

Je bent niet de enige… Veel mensen hebben hier last van en het kan flink wat gevolgen hebben voor je welbevinden, je gezondheid en je bezigheden. Gelukkig is er veel aan te doen, zonder medicatie, helemaal natuurlijk. Goed slapen heeft veel voordelen voor je geheugen, je emoties en je lichaam. Dus door weer prettig slapen, kunnen andere problemen automatisch oplossen en ga je je veel beter voelen.

Door middel van kortdurende therapie is het mogelijk om weer goed te leren slapen. Cognitieve gedragstherapie is de meest effectieve behandelmethode. Lichaam en geest komen weer tot rust.

Slaapproblemen Praktijk Vitas

Tijdens het individuele traject krijg je inzicht in je slaapproblemen, welk slaappatroon goed bij je past en bouw je aan een nieuwe balans. In het traject onderzoek je het verleden, kijk je naar het heden en bouw je aan de toekomst. Iedere sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. Ook ontvang je een gratis visualisatie om goed in slaap te kunnen vallen.

Traject opbouw om lekker te slapen:

Tijdens het traject maak ik o.a. gebruik van de volgende therapeutische toepassingen/technieken: 
Cognitieve gedragstherapie, Hypnotherapie, Mindfulness en Visualisatie.

Praktijk Vitas is gespecialiseerd in slaapproblemen. De NBVH (beroepsvereniging van Hypnotherapeuten) heeft mij uitgenodigd om voor een interview over wat hypnotherapie kan betekenen bij slaapproblemen. Luister hier de podcast.