Burn-out en Stress

Veel Nederlanders ervaren stress in hun leven. Zodra dit te lang aanhoudt of alleen maar erger wordt ontstaan er lichamelijk en/of psychische klachten, zoals vermoeidheid, gespannen zijn, slaapproblemen of prikkelbaarheid.

Indien er niet tijdig een periode van rust en ontspanning komt, kunnen de klachten steeds erger worden en volgt er overspannenheid en zelfs burn-out. De klachten kunnen zich op vele manieren uiten: lichamelijk, psychisch, in gedrag en gedachten en emoties. Lichaam en geest zijn uit balans.

Door middel van hypnotherapie in combinatie met mindfulness en cognitieve gedragstherapie is het mogelijk om de stress te reduceren, gedachtes te ordenen en helpend te maken voor je herstelproces. Door middel van ACT kun je ook weer leren keuzes te maken die goed voor je zijn.

Wanneer is therapie verstandig?

Zodra je overspannen bent, een burn-out hebt of je je langere tijd depressief voelt is het verstandig om eventueel in overleg met de (huis)arts psycholoog/hypnotherapie te volgen.

Maar het is ook zinvol om juist eerder aan de bel te trekken. Onderstaande klachten zijn voorbeelden van alarmsignalen van je lichaam en geest om aan te geven dat er iets niet klopt. Door hier tijdig aandacht aan te geven, bijvoorbeeld door middel van therapie, is het mogelijk om ernstige klachten en ziektebeelden te voorkomen en ben je in staat de balans te hervinden.

Wil je weer goed kunnen ontspannen en de regie terug over je even? Tijdens deze therapie sta je snel weer in je kracht! Dus wacht niet langer en neem nu contact op!

Ben je niet toe aan therapie, maar wil je wel graag meer ontspanning in je leven? Kijk in de shop voor ontspannende visualisaties of slaapsessies. 

Neem direct contact op! We helpen je graag.

Neem direct contact op!
We helpen je graag.

Praktijk vitas logo

Liesbeth Ravers – van der Kooi

Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo
Gebouw Terra, kamer 1.13a

06-16534237
Info@praktijkvitas.nl