Tarieven en voorwaarden

Therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, afhankelijk van uw pakket.

Intakegesprek 90 minuten

€ 125, -

Eerste vervolgconsult 90 minuten

€ 125,-

vervolgconsult max. 60 minuten

€ 99,-

vervolgconsult max. 90 minuten

€125,-

Partner/relatie consult 60 - 90 minuten

€ 125,-

Vergoeding:

De therapie wordt gedeeltelijk vergoed vanuit de zorgverzekering in verschillende aanvullende pakketten. Bekijk de hoogte van de eventuele vergoeding op:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie of op

htttps://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie

Ben je werknemer? Veel werkgevers hebben budget voor re-integratie en/of budget voor workshop/cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Hiervoor brengt Praktijk Vitas graag een offerte uit. Vraag hiernaar bij een intake.

Transformatie - traject

Het transformatie-traject is een lifechanging traject waarin jij je leven gaat leven dat jij wilt, zonder stress. Een traject van 3 maanden waarin je in volledig wordt begeleid en de verandering maakt die jij graag wilt. Vraag een adviesgesprek aan als jij echt toe bent aan verandering.

Praktijk Vitas staat voor professionaliteit en kwaliteit en is daarom aangesloten bij de onderstaande kwaliteitskeurmerken:

NBVH www.hypnotherapie.nl
Nederlandse beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten. De NBVH is de grootste non-profit beroepsvereniging van hypnotherapeuten in Nederland. Alle leden zijn opgeleid op minimaal HBO-niveau en voldoen aan strenge eisen.

RBCZ
De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

Samenwerkende PDS-therapeuten
Al meer dan 20 jaar werken de samenwerkende PDS-therapeuten met de effectieve methode. Onze therapeuten hebben allen een drie- of vierjarige opleiding hypnotherapie of andere vorm van psychotherapie afgerond. Daarnaast hebben ze een specifieke training ondergaan om mensen met PDS te behandelen. Daardoor zijn ze het beste in staat om alle klachten die bij PDS ontstaan te behandelen. Denk aan de darmklachten, maar ook aan stemmingsproblemen, angstklachten en omgaan met stress. 

SDDO®-therapeut
gecertificeerd Stromend door de overgang®. Therapeut staat Praktijk Vitas op de SDDO®-therapeutenlijst met specialisatie ‘De Overgang’. Deze lijst wordt gebruikt voor doorverwijzing (Vrouwenpoli Boxmeer en Lelystad of andere vrouwen- en menopauze klinieken) van patiënten naar een gecertificeerde en in de overgang gespecialiseerde therapeut in de omgeving van de cliënt.  

S.C.A.G.
Zorgvuldige en deskundige begeleiding bij klachten. Praktijk Vitas voldoet hiermee aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Lidnummer; 2017033

TCZ
Praktijk Vitas valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak TCZ.

Praktijk Vitas Kamer van Koophandel:73710520