Tarieven en voorwaarden

Therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, afhankelijk van uw pakket.

Intakegesprek 60 - 90 minuten

€ 125,-

Consult 60 - 90 minuten

€ 90,-

De therapie wordt gedeeltelijk vergoed vanuit de zorgverzekering. Bekijk de hoogte van de vergoeding op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie.

Praktijk Vitas staat voor professionaliteit en kwaliteit en is daarom aangesloten bij de onderstaande kwaliteitskeurmerken.

 

NBVH
Nederlandse beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten. De NBVH is de grootste non-profit beroepsvereniging van hypnotherapeuten in Nederland. Alle leden zijn opgeleid op minimaal HBO-niveau en voldoen aan strenge eisen.


RBCZ
De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

 
SDDO®-therapeut
gecertificeerd Stromend door de overgang®. Therapeut staat Praktijk Vitas op de SDDO®-therapeutenlijst met specialisatie ‘De Overgang’. Deze lijst wordt gebruikt voor doorverwijzing (Vrouwenpoli Boxmeer en Lelystad of andere vrouwen- en menopauze klinieken) van patiënten naar een gecertificeerde en in de overgang gespecialiseerde therapeut in de omgeving van de cliënt.  

S.C.A.G.
Zorgvuldige en deskundige begeleiding bij klachten. Praktijk Vitas voldoet hiermee aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)